Menu

Litomove® Ruusunmarja

Q: Mikä on Litomove®-kapseleiden päiväannos?
A: Litomove®-kapseleiden suositeltava vuorokausiannos on 3 kapselia päivässä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta tulee käyttää suositeltu vuorokausiannos terveysvaikutusten aikaansaamiseksi.

Q: Miten Litomove®-kapseleita käytetään?
A: Litomove®-kapselit niellään kokonaisina veden kera mieluiten pääaterian yhteydessä. Halutessaan kapselit voi jakaa myös usealle eri aterialle. Kapselin voi myös purkaa keskeltä kapselia painamalla ja käyttää kapselien jauhe sekoitettuna esimerkiksi veteen, mehuun tai ruoan joukkoon. Kapselin kuoressa ei ole vaikuttavia aineita ja sen voi heittää pois. Vaikuttavien aineiden säilymisen kannalta jauhetta ei kannata lisätä kuumaan ruokaan tai juomaan.

Q: Paljonko Litomove®-kapselit sisältävät ruusunmarjajauhetta ja C-vitamiinia?
A: Päiväannos eli 3 kapselia sisältää 2250 mg (2,25 grammaa) ruusunmarjajauhetta ilman siemeniä ja 80 mg (100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta) C-vitamiinia.

Q: Sisältävätkö Litomove®-kapselit:
maitoproteiinia – ei sisällä ainesosia maidosta
laktoosia – ei sisällä ainesosia maidosta
soijaa – ei sisällä ainesosia soijasta
gluteenia– ei sisällä gluteenia
lisättyä sokeria – ei sisällä lisättyä sokeria
makeutusaineita – ei sisällä makeutusaineita

Q: Sisältävätkö Litomove®-kapselit hiilihydraattia?
A: Litomove®-kapseleissa on pieni määrä hiilihydraattia, ja se tulee tuotteeseen ruusunmarjasta. Litomove®-kapseleiden päiväannoksesta (kolmesta kapselista) saa yhteensä vajaa kaksi (2) grammaa hiilihydraattia. Energiaa kolmessa kapselissa on yhteensä yhdeksän (9) kcal.

Q:Miksi Litomove® Ruusunmarjassa on liivatetta ja mistä se tulee?
A: Litomove® Ruusunmarja on kapselimuodossa. Kapseli valmistetaan liivatteesta, joka saadaan naudasta.