Menu

Litomove® Kollageeni II

Q: Mikä on Litomove® Kollageenin päiväannos?
A: Litomove® Kollageenin suositeltava vuorokausiannos on 1 tabletti päivässä. Tabletti niellään kokonaisena veden kera pääaterian yhteydessä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta tulee käyttää suositeltu vuorokausiannos terveysvaikutusten aikaansaamiseksi.

Q: Mitä on kollageeni, entä kollageeni II?
A:Kollageeni on säikeinen proteiini, jota on suuria määriä sidekudoksessa, nivelissä, luustossa ja lihaksissa. Kollageenityyppejä on useita. Kollageeni II on pääasiallinen nivelen sidekudoksessa esiintyvä kollageenityyppi. Siksi kollageeni II on valittu kollageenityypiksi Litomove® Kollageeni –tuotteeseen.

Q: Mitä on kollageenihydrolysaatti?
A: Kollageeni on rakenteeltaan kolmisäikeinen spiraali. Kun kollageenisäikeet erotetaan toisistaan, on tuloksena kollageenihydrolysaatti (hydrolysoitu kollageeni). Kollageenihydrolysaatti muodostuu pääasiassa kollageenityyppi II:sta, kondroitiinisulfaatista ja hyaluronihaposta. Litomove Kollageenissa on 500 mg kollageenihydrolysaattia, josta 275 mg on tyypin II kollageenia, 60 mg kondroitiinisulfaattia ja 5 mg hyaloronihappoa. Loppuosa on vapaita aminohappoja eli proteiinin rakennusosia.

Q: Mistä Litomove® Kollageenin kollageenihydrolysaatti saadaan?
A: Litomove® Kollageenin kollageenihydrolysaatti saadaan kanaperäisestä gelatiinista eli liivatteesta.

Q: Litomove® Kollageeni sisältää sisältää myös ruusunmarjaa, miksi?
A: On huomattu, että kollageenin ja ruusunmarjan yhdistelmällä on synergisiä ominaisuuksia. Yhdistelmätuotteessa sekä kollageenia että ruusunmarjaa tarvitaan vain puolet siitä määrästä, mitä tarvittaisiin jos käytettäisiin vain jompaakumpaa. Litomove® Kollageenissa on 500 mg kollageenihydrolysaattia ja 140 mg ruusunmarjauutetta, joka vastaa noin 1120 mg ruusunmarjaa ilman siemeniä.

Q: Litomove® Kollageenissa ruusunmarja on uutemuodossa, miksi ja mitä uute on?
A: Litomove® Glukosamiinin ruusunmarjauutteessa käytetään samaa ruusunmarjaa, joka on ainesosana myös Litomove® Ruusunmarjassa eli Rosa Canina L. -ruusunmarjaa. Ruusunmarjajauhe uutetaan vesi-etanoliseokseen. Kun käytetään uutetta, vaikuttavia aineita saadaan mahtumaan enemmän pienempään tilavuuteen. Yksi gramma ruusunmarjauutetta vastaa noin kahdeksaa grammaa ruusunmarjajauhetta ilman siemeniä. Litomove® Kollageeni sisältää 140 mg ruusunmarjauutetta, joten se vastaa noin 1120 mg ruusunmarjaa ilman siemeniä.

Q: Sisältääkö Litomove® Kollageeni:
maitoproteiinia – ei sisällä aineosia maidosta
laktoosia – ei sisällä ainesosia maidosta
soijaa – ei sisällä ainesosia soijasta
gluteenia – ei sisällä gluteenia
lisättyä sokeria – ei sisällä lisättyä sokeria
makeutusaineita – ei sisällä makeutusaineita