Menu
litmove

Tuotteet

Kova rasitus ja urheilu kuluttavat niveliä. Lisäksi vanhetessa nivelet myös kuormittuvat enemmän kuin nuorempana. Nivelten kuntoon vaikuttavat mm. geneettinen alttius, ikä, ylipaino, aiemmat niveleen kohdistuneet vammat ja toimenpiteet sekä nivelen asentovirheet.

Nivelten hyvinvointiin on kehitetty LitoMove®. Tuotteiden ensimmäiset vaikutukset niveliin voidaan saavuttaa jo kolmesta kahdeksaan viikossa, kun tuotetta on käytetty ohjeen mukaan. Tuotteen säännöllinen käyttö on tärkeää parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi.

LitoMove®-tuotteiden valmistukseen käytetään erityistä Rosa canina –ruusunmarjalajia. Rosa canina -ruusunmarjan parhaat ominaisuudet saadaan esiin käyttämällä erittäin hellävaraista kuivausmenetelmää. Valmistusmenetelmällä voidaan varmistaa mahdollisimman suuri vaikuttavien aineiden pitoisuus. LitoMove® sisältää myös C-vitamiinia, joka tukee normaalia kollageenimuodostusta luuston ja ruston toimintaa varten.

Ruusunmarjajauheemme ja -uutteemme valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen ja patentoitu, mikä takaa tuotteiden erinomaisen laadun. Luonnossa vapaasti kasvaneet, käsin poimitut ruusunmarjat kuivataan hellävaraisesti. Ruusunmarjan siemenet ja ydin poistetaan, minkä jälkeen kuoriosa jauhetaan tai siivilöidään matalassa lämpötilassa. Myös jauheen C-vitamiinipitoisuus vakioidaan.

Rosa Canina on oma erityinen ruusulajinsa. Sen marjat ovat LitoMove®-tuotteen raaka-aineena. Rosa Caninalle on haettu siitä tehtyjen tutkimusten johdosta seuraavia EFSA:lta (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) seuraavia virallisia väittämiä:

  • Auttaa ylläpitämään terveitä ja joustavia niveliä.
  • Auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta.
  • Auttaa ylläpitämään nivelten vahvuutta/voimaa.

Tuotteet saatavina apteekeista, terveystuotekaupoista ja tavarataloista.